اهمیت تازه بودن زنجبیل | طب ایرانی

اهمیت تازه بودن زنجبیل

اهمیت تازه بودن زنجبیل

طب سنتی

زنجبیل فایده های درمانی زیادی داره که می خوایم در این مطلب به بعضی از اونا اشاره کنیم پیشنهاد می کنیم اونو تازه استفاده کنین و اثرات عالی اونو دریافت کنین

دکتر کاظمی متخصص طب سنتی با اشاره به زنجبیل گفت: زنجبیل یکی از مهمترین اودیه ها و گیاهان دارویی است که علاوه بر جنبه های درمانی که داره به عنوان یه چاشنی مغذی در جفت و جور و طبخ غذاهای ایران و ملتای جور واجور استفاده می شه. این ماده طعم تند خاصی داره به خاطر همین کسائی که مصرف درست اونو نمی دونن زیاد علاقه ای به خوردنش نداره.

این متخصص طب سنتی اضافه کرد: یکی از دلایلی که افراد دچار کمبود ترکیبای مغذی می شن مشکل در روند جذب اونا هستش، یعنی ممکنه فرد مواد غذایی شامل کلسیم و فسفر و… رو به اندازه کافی مصرف کنه اما در روند جذب اون مشکل ایجاد شده و شخص دچار کمبود یکی از این مواد مغذی شه. مصرف زنجبیل تازه همراه با غذا یکی از بهترین راه های کمک به جذب غذاهای موجود در مواد غذاییه.

ایشون در مورد بعضی خواص این گیاه گفت: اگه احساس گرسنگی شدید کردین واسه اینکه معده کمی آروم گرفته علاوه بر اون آماده مصرف مقدار مناسب غذا و البته هضم آسون اون شه کمی زنجبیل استفاده کنین، چون شامل فیبره و خوردن اون باعث پر شدن حجم معده و جلوگیری از پرخوری می شه، هم اینکه این گیاه لوله گوارشی رو از وجود شکلای جور واجور عوامل مریض کننده پاک می کنه پس مصرف زنجبیل به کارکرد بهتر دستگاه گوارش کمک می کنه و بعضی وقتا به طور خاص باعث حفظ سلامت معده و روده بزرگ می شه.

دکتر کاظمی در آخر خاطر نشون کرد: زنجبیل در آروم بخشی و آرامش دهندگی و درمانای دردهایی مثل دردهای قاعدگی بانوان و درد به وجود اومده به وسیله سرما در دستگاه گوارش به صورت دم کرده دارای قدرت اثر بخشیه، بهتره مقدار مصرفی این گیاه به صورت تازه باشه که معمولاً اونو داخل چای یا آبجوش انداخته و به صورت جوشونده یا دم کرده به مصرف می رسه.

باشگاه خبرنگاران جوون،

.

منبع : pezeshk.us

پاسخی بگذارید

بستن منو